Fighting the Corruption! - My Two Wars - the Hungarian Mafia and Banking Scandal Machines

Sunday, August 28, 2011

A klub szabályairól:/ Club Rules:

A klub szabályairól:
1.       klub tagjai egyetértenek abban, hogy Lüszinek ne írjatok Facebookra személyes e-maileket, még a közeli barátok sem, hacsak nem Lüszitől kaptatok személyes felkérést erre. A tagsága azonnal megszakad annak, aki ezt a szabályt megszegi vagy figyelmen kivűl hagyja, és valószínűleg az ilyen e-maileket észre sem veszik, és nem válaszolnak rájuk.
2.       A klub tagjai egyetértenek abban, hogy bánjatok egymással tisztelettel és a megfelelő nyelvet használjatok.
3.       Soha ne vitatkozzatok az ügyintézőkkel. (Jelenleg 6 van, éjjel-nappal védik és támogatják Lüszit és a klubnak az érdekeit.).
Az a klub fő feladata, hogy támogassa Lüszit, a karrierje fejlődésében és a lehetőségei bövítésében. Ennek során a klub figyelme is az hogy, ösztönözze Lüszit arra, hogy blogoljon, és kedvet érezzen arra, hogy beszélgessen a rajongóival; hogy jól érezze magát ebben a közösségben.
Írhatsz Lüszinek emailben, ha ezt választod. Nem garantáljuk, hogy válaszolni fog, de lehetséges, hogy igen. Email cím: lusziforever@yahoo.com.

To talk about the club policies, all club members agree to the following:
1.     Club members agree not to write messages to Lüszi’s personal Facebook account, nor her close friends, unless you are already her friend, close associate, or have received a personal invite to do so. Your membership will be terminated immediately if you refuse to heed to this rule, and it is likely your emails will go unnoticed and unanswered, at any rate.
2.     Club members agree to treat each other with respect and use appropriate language.
3.     Never argue with an administrator. There are currently 6 administrators for around the clock protection and support of Lüszi and the club.

This club’s main function is to support Lüszi as she develops her career and potentials. In so doing, this club’s focus is also to encourage Lüszi to blog and talk to her fans here, as she feels like it, without pressure, so we as a team need her to feel comfortable in our community.

You can write to Lüszi via email if you so choose. We can’t guarantee you she’ll answer you, but she may. Email address: lusziforever@yahoo.com.

No comments:

Post a Comment