Fighting the Corruption! - My Two Wars - the Hungarian Mafia and Banking Scandal Machines

Monday, April 22, 2013

A Letter From My Boss: Hello Petró Károly from Lakihegy Rádió


After a Facebook "Friend Request" was sent to Petró Károly, he asked, 

"Szia! Hol is találkoztunk?"


A letter from my boss:

Lakihegy Rádió
FM 107 MHZ

He blocked me!
No, we haven’t met, but I have studied you somewhat. You are 27 years old (1986. szeptember 12-én) and your birthday is only 9 days after Tóth Lüszi’s.  In Chinese astrology you are the “Fire Tiger”, with a natural ability to lead and persuade crowds. Lüszi is the “Wood Pig”, someone who is down-to-earth and industrious; she enjoys working in groups and works well with others, as my article implies. You and Lüszi are both Virgos, ruled by Mercury. This would imply that you are modest and detail oriented, efficient in your work, but also critical and stubborn. Lüszi certainly fits that bill.  Tóth Lüszi is, after all, the reason why I have contacted you. Király Viktor is also the reason, because I see that you have had him on your show. You started off as an actor at the age of 7; similarly, Lüszi started singing and has pursued acting talents since she was 3. This radio station began when you were 21, and I believe that after acting for awhile and your travels, you settled down here with the radio station in 2010. You are married to Petró Erika and have a son Levente that isn’t even a year old. The bottom line is you seem like a good man, and you love children. I, herein, intend to appeal to your good nature, and love for your child, as well as others.

We have never met, but I know you through the “Tóth Lüszi” project. Tóth Lüszi was in Megasztár 4, the same one where Király Viktor “won”. The problem is, Király Viktor didn’t actually win – he cheated, and I have the evidence. I am one reason why Megasztár changed its name to "The Voice" and one reason why The Voice’s ratings were so low, and why Radics Gigi, supported by Caramel and Kállay Saunders András, both supported by TV2 and the Király family, did not win Eurovision. Novák Péter has even seen me: Ask him if he remembers that guy – about 2-3 months ago, who was in the restaurant trying to get him to take notice of several posters (posters presented in my blog). He was there in a business meeting with 2 girls and another guy who seemed to be the head. I never talked to them, but the girls did tell each other that they hated my attempts.

My name is Chris, I am American, and everyone in my blogs knows me. Some of the news, radio and tabloid organizations know me as well. My objective, however, is not to get into the spotlight, but to severely reduce the likeability of those culprits mentioned in my article, while promoting Lüszi—this is truly a Cinderella story.

I took it upon myself to do some research on two fronts: Why was Tóth Lüszi so cruelly abused during the contest of 2008, and was the contest truly rigged? I have found the answers to both questions, and it is startling. Please read my blog for further details (I am still working on some things). But that is not all. Last year’s Eurovision where Caramel and the Király family went to Eurovision, Király Tamás blamed me for his loss (to prove it, here’s his phone number: 06 30 415 2129). I then showed his family, the Megasztár administration, Tóth Vera (who has since become Lüszi’s friend) how beautiful Lüszi sings (I Believe I Can Fly’) – she forgot her lines during a section and made a couple of pronunciation mistakes, but technically speaking it was quite good. Instead of inviting her, they sang the same song- the last song of the event, a duet with Gigi and Viktor to spite me. Again, please read my blog. I am scared, but crazier than scared, so I march on.

I can communicate in Hungarian, but not to this level, so I pay for my translations. This has been an expensive and time-consuming project. I will send you a complimentary free CD if you become my friend herein, and promise to play Lüszi’s songs a few times during a week.

For the sake of Hungarian children, and this society, I am asking everyone to change course—read my blog—and support one of the most talented, charismatic, and true role-models in Hungary today—Tóth Lüszi.
Thank you in advance.
-Chris


A letter from my boss:
Hi Petró Károly!
Lakihegy Rádió
FM 107 MHZ

Nem, még nem találkoztunk, de tanulmányoztalak téged, és megtudtam rólad egy- két dolgot. 27 éves vagy (1986. szeptember 12-én születtél), a születésnapod 9 nappal van Tóth Lüszié után. A kínai asztrológiában te ,,Tűz Tigris vagy”, természetes képességgel, hogy vezess és meggyőzz tömegeket. Lüszi a ,, Fa Disznó”, valaki aki két lábbal a földön jár és szorgalmas; élvezi, ha csoportban dolgozhat, és jól tud együttműködni másokkal, ahogy a cikkem is sejteti majd. Te és Lüszi is szűz jegyűek vagytok, Merkúr által irányítva. Ez azt jelentheti, hogy szerény vagy és fontosak számodra a részletek, hatékony vagy
a munkában, de kritikus és konok is. Lüszi pont ilyen. Tóth Lüszi az, aki miatt végül is felkerestelek. Király Viktor a másik ok, mert láttam, hogy műsort készítettél róla. 7 éves korodban indult a pályád színészként, hasonlóan Lüszihez, aki énekesként kezdte, és 3 éves kora óta bizonyítja tehetségét. A rádió állomás akkor indult, mikor te 21 éves voltál, és úgy hiszem, hogy egy ideig tartó színészkedés  és az utazások után, megállapodtál ennél a rádiónál 2010-ben. Feleséged Petró Erika és egy fiad van, Levente aki még nincs egy éves sem.  A lényeg, hogy jó embernek látszol és szereted a gyerekeket. Én, itt, a te jó természetedre szeretnék hatni, és mint más gyerekeket, a tiédet is szeretni.


Sosem találkoztunk még, de a ,,Tóth Lüszi” projektet keresztül, ismerlek. Tóth Lüszi a Megasztár 4 résztvevője volt, ugyanaz, ahol Király Viktor nyert. A probléma az, hogy Király Viktor tulajdonképpen nem nyert- hanem csalt, és én tudom a bizonyítékokat. Én vagyok egy oka, hogy a Megasztár nevet átváltoztatták The Voice-ra, és egy oka, hogy a The Voice értékelése olyan alacsony maradt,  Radics Gigi, Caramel és Kállay Saunders András által támogatva, akiket pedig a TV2 és a Király család támogat, nem nyertek az Eurovíziós dalfesztiválon. Novák Péter még látott is engem. Kérdezd meg, hogy emlékszik e arra a fickóra, úgy 2-3 hónappal ezelőtt, aki megpróbálta felhívni a figyelmét, néhány poszterrel (amiket a blogomban be is mutatok). Egy üzleti ebéden vett részt, másik két lánnyal és egy fickóval, aki úgy tűnt, ő a főnök. Sosem beszéltem velük, de a lányok azt mondták egymásnak, hogy utálják a próbálkozásaimat.


Chrisnek hívnak és amerikai vagyok, mindenki aki a blogomban szerepel ismer engem. Néhány újság, rádió és bulvár szervezet is szintén ismer engem. A célom, bár, nem is a reflektorfénybe való kerülés, hanem, hogy csökkentsem ezeknek a cikkemben említett bűnözők felé irányuló szimpátiát, míg reklámozom Lüszit is, ez egy igazi Hamupipőke történet.


Két fronton kezdtem el kutatni. Miért bántak olyan kegyetlenül Tóth Lüszivel a 2008-as verseny alatt, és  volt igazán manipulált a verseny? Mind két kérdésre megtaláltam a választ, és ijesztő, amit találtam! Kérlek, olvasd el a blogomat, hogy további részleteket tudj meg erről. (Még dolgozom néhány dolgon). Ez még nem minden. Múlt évi Eurovíziós dalfesztiválon, amit Caramel és a Király család is megnézett, Király Tamás leszidott a veszteségeiért (hogy bebizonyítsam, itt az ő telefonszáma: 06 30 415 2129). Utána bemutattam a családját, a Megasztár ügyintézőit, Tóth Vera elmondta, hogy Lüszi milyen csodálatosan énekel ( “I Believe I Can Fly” c. dal) – elfelejtette egy pici részt a szövegben a válogató alatt és néhány kiejtési hibát is vétett, de énekléstechnikailag király volt. Ahelyett, hogy meghívták volna, elénekelték ugyanazt a dalt, az esemény utolsó dalaként, Gigi és Viktor egy duettet, csak hogy bosszantsanak. Újra kérlek, hogy olvasd el a blogomat. Félek, de őrültebb vagyok mint amennyire félek, így folytatom a harcot.

Tudok magyarul, de nem ezen a szinten, így fizetek a fordításért. Drága és időt rabló project. Küldök neked egy tiszteletpéldány CD-t, ha a barátom leszel ebben és megígéred, hogy hetente néhány alkalommal lejátszod Lüszi számait


Hogy felrázzuk a magyar gyereket és ezt a társadalmat, kérek mindenkit, hogy változtasson irányt- olvassa el az írásomat- és támogassa az egyik legtehetségesebb, karizmatikus, és igazi mai magyar példaképet- Tóth Lüszit.

Köszönöm előre is,
-Chris

...and then he blocked me...

No comments:

Post a Comment