Fighting the Corruption! - My Two Wars - the Hungarian Mafia and Banking Scandal Machines

Friday, July 8, 2011

Ez a felhívás annak szól, aki szívesen megnyerné Lüszi bemutatkozó CD-jét .

Ez a felhívás annak szól, aki szívesen megnyerné  Lüszi bemutatkozó CD-jét .
A verseny hivatalosan akkor fog elkezdődni, amikor elértük a 400-as klubtagságot és addig fog tartani, amíg 600-an leszünk klubtagok; és legalább egy hónapon keresztül fog zajlani.  A szövegeket magyarul, angolul, franciaul, németul, vagy spanyolul is írhatjátok – a verseny színvonalának megfelelő szövegeket, később magyarra és angolra is le fogjuk fordítani.
A verseny célja, hogy segítsetek nekem egy pár érdekes szöveget létrehozni, amit később felhasználhatok (ezek közül kerül ki a nyertes). Olyan szövegekre számítok, amit a profilfotó alatt láthattok. Ezek a szövegek fognak segíteni nekünk a CD reklámozásában.
A jelenlegi magyar szöveg (lásd lejjebb) 67 szó, 462 karakter. 500 karakternél nem lehet hosszabb a ti szövegetek sem.
Amikor elértük a 200 tagot, feltölthetitek a szöveget egy képpel együtt. Majd kérjétek meg a barátaitokat, hogy “lájkolják”azokat .
A pontrendszer a következőképpen alakul:
1. “Like”-onként egy pontot kapsz.
2. További 0-tól 5 pontot kaphatsz, ha találtok egy olyan fotót, ami még nincs a jelenlegi fotoalbumban, és megfelel a céljainkra (lásd: “Miért is kezdtem ezt a oldalt?”)
3. Ha az igazi Lüszi (Rozii Maza) “lájkolja” további 5 pontot szerezhettek. Ha egy “Ál” Lüszi  “lájkolja”-ot,  plusz 2 pontot kaptok.
4. Ha az igazi Lüszi kommentel a blogotokról, annyi pontot kaptok, ahány szót ír, ha ez a megjegyzés pozitív a részéről (kivéve smiley-k).
5. További 10 pont jár nektek azért, ha megpróbáljátok a szöveget lefordítani egy másik nyelvre is.
My current text:
Dear friends, I have recently released my first CD. It consists of 10 songs, 7 of which are in English, 2 in Hungarian, and one in French – with my picture smack dab on every page – if you like girls, hey, I’m hot. :D Please pass it on to your friends. We have 1000 we need to sell by summer’s end.  It’s beautiful, the music is originally, and professionally orchestrated. Made in none other than France, I hope you will cherish it as much as I. Szeretlek titeket.  -  www.tothluszi.com.

Kedves Barátaim, mostanában jelent meg az első CD-m. 10 dalt tartalmaz,  közülük  7 angolul van, 2 magyarul, és egy franciául – minden egyes oldalon én vagyok teliben – héj, ha szeretitek a belevaló lányokat, hát az vagyok :D Kérlek küldjétek tovább a barátaitoknak!  1000-et kéne eladni nyár végére .  CD szuperjó, eredeti és profin hangszerelt. Mind egytől egyig Franciaországban készült. Remélem, hogy annyira fog Nektek tetszeni, amennyi szeretettel készült! www.tothluszi.com.

“First Create the Image, and then become the Image”!  This is something I often tell my business-oriented students. One way to make this happen for this club is to get our membership count up higher so we as one unit, one team, look more and more organized and popular. I am working to get this done, and I’m asking for your help as well.
“Először hozd létre az imázsod, aztán válj azzá!” Ez az, amit gyakran mondok a tanítványaimnak, akik az üzleti életben kívánják kamatoztatni a tudásukat. Bizonyos értelemben, erre van szükségünk nekünk is a céljaink megvalósításához. Azért, hogy a klub tagjainak számát megnöveljük, hogy egységben, egy csapatban dolgozzunk és hogy egyre szervezettebb és népszerűbbek legyünk. Én ezen dolgozom, és ehhez kérem a ti segítségeteket is.
Abban az esetben, ha nyersz, szükségem lesz a  levelezési címetekre is, mert csak így tudom a CD-t postázni nektek, vagy időpontot egyeztetve az irodámba is bejöhettek érte.

No comments:

Post a Comment