Fighting the Corruption! - My Two Wars - the Hungarian Mafia and Banking Scandal Machines

Wednesday, December 19, 2012

Aljas átverés! A TV2 miatt

Blog – TV2 átverés http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=korall44&pid=35772&blog_cim=Aljas%20%E1tver%E9s!%20A%20TV2%20miatt%20... Aljas átverés! A TV2 miatt ... 2009-04-16 15:50:37, csütörtök

Aljas átverés! A TV2 miatt hiúsult meg a megasztáros koncertje Király Viktornak pénteken NyíregyházáAljas átverés! A TV2 miatt n lett volna koncertje. De nem lesz. A TV2 ugyanis nem engedi. A szervezők állítják: megállapodtak Királyékkal. Ki vert át kit? 2009. április 16. - HírExtra

A történet roppant egyszerű: Király Viktor, a Megasztár negyedik szériájának győztese állítólag elígérkezett egy pénteki nyíregyházi koncertre. Lett is rögtön nagy öröm a nyírségi megyeszékhelyen, a rajongók rögtön elkapkodták a jegyek többségét. 

Csakhogy a koncertet tegnap lemondták. Király Viktort ugyanis péntek este egy egész másik városba várják. Hogyan sikerült egymásra szervezni két fellépést is? Ennyire amatőr lenne a megasztár legújabb győztesének menedzsmentje?

- Kellemetlenül érint mindenkit ez a botrány, velünk Király Viktor édesapja, Tamás egyezett meg - nyilatkozta a Blikknek a nyíregyházai koncertet szervező cég egyik neve elhallgatását kérő illetékese. - Felháborító, hogy három nappal a buli előtt lemondják a koncertet! Már ötszáz jegyet eladtunk, és így, akaratunkon kívül, mégis becsaptuk a rajongókat. Egyszerűen nem értjük, hogyan hozhatnak ilyen helyzetbe mindenkit! Ezzel nemcsak erkölcsi, hanem anyagi kárt is okoztak - hüledezett az egyik szervező. 

Király Viktor persze nem igazán szeretett volna nyilatkozni az ügyben. Érthető. 

Sőt a derék bulvárújságíró kollégák tegnap hiába keresték Viktor édesapját, Tamást is, a megasztáros énekes karrierjét egyengető üzletember valamiért nem vette fel a telefont. Érthető. 

A TV2 azonban - mint mindig - készséggel válaszolt a balul elsült koncertet érintő kérdésekre. 

- Azért mondtuk le a nyíregyházi koncertet, mert Viktornak abban az időpontban máshol lesz fellépése - mondta Magyar Rita, a TV2 szóvivője. - A Megasztár győztesének a TV2 az ügynöke, szerződésben állunk, fogalmunk sincs, hogy ezt a koncertet ki szervezte le - tette hozzá csatorna illetékese.

Fogalmuk sincs? Megsúgjuk: minden jel szerint Király apuka.

Csak tudnánk, hogy hány bőrt lehet még lehúzni erről a szerencsétlen Király Viktorkáról még... 

Forrás: HírExtra/Blikk 

0 komment , kategória: Pletyka és humor 

Címkék: megyeszékhelyen, bulvárújságíró, szerencsétlen, elhallgatását, megállapodtak, kellemetlenül,menedzsmentje, nyíregyházán, nyíregyházai, elígérkezett, szerződésben, elkapkodták, győztesének,nyíregyházi, nyilatkozta, felháborító, szériájának, királyékkal, viktorkáról, megasztáros, akaratunkon,nyilatkozni, illetékese, kérdésekre, rajongókat, egyszerűen, üzletember, időpontban, hüledezett, karrierjét,készséggel, szóvivője, fellépése, fellépést, mindenkit, többségét, megasztáros koncertje, szervezők állítják,történet roppant, pénteki nyíregyházi, nyírségi megyeszékhelyen, rajongók rögtön, jegyek többségét,koncertet tegnap, egész másik, megasztár legújabb, nyíregyházai koncertet, buli előtt, egyik szervező, derék bulvárújságíró, megasztáros énekes, balul elsült, Király Viktornak, Király Viktor, Király Viktort, Magyar Rita,Király Viktorkáról,

No comments:

Post a Comment