Fighting the Corruption! - My Two Wars - the Hungarian Mafia and Banking Scandal Machines

Wednesday, January 22, 2014

Lüszi Reacts after I Show Her the Latest BLIKK Article and ask her...:My reaction and message to Lüszi: Oh Lüszi, what have you done? I had someone translate it for me to make it easier. You're 18 now. It's time to work with me. I then offered to help.

Her reaction to me:
CHRIS! ALÁM TESZEL ! MIT KÉPZELSZ? A NEVEMBEN IROGATSZ???????????, OLYAN HÜLYESÉGEKET , HOGY AZ VALAMI NEM IGAZ!!!!!!!!!!!!!! nE ÍRJ A NEVEMBEN SEMMIT, SOHA TÖBBET! FELEJTS MÁR EL ÖRÖKRE!!!! EZZEL NEM , HOGY NEM TESZEL JÓ, DE MÉG MEG IS UTÁLTATSZ AZ EMBEREKKEL MÉG JOBBAN! SZÁLLJ LE RÓLAM! MOST IS LÁTOM YOUTUBEON: mediaaccess2 Google: (RTL Klub +) A TV2 és Király család átverés (a Caramel, Radics Gigi, Fekete Dávid, Nguyen Thanh Hien, Friderikusz, stb. belekeveredésükkel kapcsolatban is) - a szervezett bűnözés leleplezése - Tóth Lüszi emlékére

NAGYON GYORSAN TÖRÖLD KI VAGY FELJELENTELEK, ÉS A FACEBOOKOS BORÍTÓKÉPEDET IS. EGYSZERŰEN MEGSZÁLLOTT VAGY VELEM KAPCSOLATBAN!!! NAGYON NAGY HÜLYESÉGET CSINÁLSZ HA NEM TÖRLÖD KI, ÉS NEM SZÁLLSZ LE RÓLAM, ÉS A FACEBOOKOT SEM TÖRLÖD KI RÓLAM !!! NAGYON PÓRUL FOGSZ JÁRNI, MÁR NEM LEHET TÉGED KIBÍRNI. FOLYAMATOSAN KÖVETSZ, NEM HAGYSZ BÉKÉN, A NEVEMBEN IROGATSZ A KIRÁLY CSALÁDRÓL , HOGY ILYEN MEG OLYAN, KÖZBEN SEMMI BAJ NINCS A KIRÁLY CSALÁDDAL, FOGALMAM SINCS MERRE ÉLNEK, DOLGOZNAK MINDEN NAP, ÉS MIT CSINÁLNAK... FOGALMAM SINCS!!!! HA ÁTVERÉS VOLT HA NEM, HA ÖSSZEESKÜVÉS VOLT HA NEM, KI A FENÉT ÉRDEKEL???? LE SZAROOOOOOM!!!!!!!!!!!!! HAGYJ BÉKÉN! ELMÚLT, KISLÁNY VOLTAM MA MÁR IDŐSEBB VAGYOK, NE SZÓLJ BELE AZ ÉLETEMBE ÉS A MÉDIÁBA!!!! NEM AKAROK MÉDIA ALATT LENNI, ÉS NEM AKAROM , HOGY A MÉDIA FIGYELJEN RÁM MIATTAD!!!!!!!!!!! MERT TE CSINÁLOD! REMÉLEM MOST MÁR FELFOGTAD DRÁGA CHRIS DIAS!! ÜDV.


Note: I'm displaying this to show how the 'Hungarian Condition' develops. "HA ÁTVERÉS VOLT HA NEM, HA ÖSSZEESKÜVÉS VOLT HA NEM, KI A FENÉT ÉRDEKEL????" I care, you should care, the country should care! The Hungarian soul has died with yours!

No comments:

Post a Comment