Fighting the Corruption! - My Two Wars - the Hungarian Mafia and Banking Scandal Machines

Wednesday, March 5, 2014

Saját kezűleg kézbesített válaszom a Story Online (2014. 02. 18, szerda) és a Blikk (2014. 02. 19, csütörtök) magazinok vonatkozó cikkeire, épp időben a 2014-es Dal fináléja előtt, ahonnan egy magyar csapat elutazik majd a Koppenhágai Eurovíziós dalfesztiválra.

Kérlek, bocsáss meg, hogy angolul írok, de már nincs több időm vagy türelmem további fordításokra. Chrisnek hívnak és amerikai vagyok, Tóth Lüszi a barátom, bőséges kutatást végeztem vele kapcsolatban.  A média félrevezető és korrupt és elfogult, olyan gyakori előfordulással mostanában, mint 2012-ben. A kutatásom bizonyítékot tartalmaz a TV 2 és a király család átveréséről a Megasztárral, a rádió és hírforrásokkal, úgymint a Blikk elfogultságával, és korrupció támogatásával kapcsolatban. Kutatást végeztem erről a halálos és gyalázkodó játszmáról, ami ellopja az embereitek lelkét, magyar hallgatóságét, és a barátomat, Tóth Lüsziét.

Ma egy égető dolgon vagyok rajta. Király Viktor látszik megnyerni az alapvető nemzetközi díjat, amit az Eurovízió hoz, sokrétű előadások  zajlanak, amíg Lüszinek azóta is problémái vannak. A kapcsolatom Lüszivel ingadozó legfeljebb és féltem a saját biztonságomat, mivel Király Tamás, Király Viktor apja megfenyegetett, hogy ilyen dolgokkal foglalkozom, és utána Lüszi is így tett. Habár a szervezetek bizonyítéka, aminek a bűnöző Király család is része, a játszmák folyamatos elferdítése és a magyar kultúra, amit szükséges megmutatniuk címezve a megfelelőknek.

Két okból írok neked. Az egyik, hogy úgy tűnik, viszonylag elfogulatlan cikket írtál Lüsziről, bár rá, mint egy hibára összpontosítottál, ami egy jellemző Blikk szamárság. Életben tartottam ezt a cikket, ahogy láthatod is, ha a google-lal rákeresel a blogomra, eltekintve a rágalmazástól, ami engem támadott emiatt.

Miért van a szamárság? Mi hajt téged, hogy erről írjál. Szándékodban áll, felfedni az egész történetet és kijelenteni, hogy sem a TV2 ,,tehetségkutató műsora”,  sem az RTL klub műsora nem igazságos, és őszinte? Most az Eurovízió van elárasztva. Rúzsa Magdi sem mások nem bolondítanak  engem. Nem ismerem jól őket jól, így nem vádolom őket, de megértem a szövetségeiket, és kételkedem az egyenes és őszinte céljaikban. Igen gyanakvó vagyok, nagyon is az. Szándékozol kikérdezni Lüszi korábbi kollégáit is? Az apparátust és ilyen dolgokat a botrányról, kérdezz helyénvaló kérdéseket, mint amilyeneket a blogomban tettem közre.  Az elfogultságod szándékozik összekapcsolni a Király család rosszindulatát, a jelenlegi tevékenységeikkel, hogy folyamatosan segítse ez a balkáni ország a legkorruptabb és zavarodottabb legyen Európában. Talán megkérdezhetnél másokat is, hogy nem érzi –e  valaki úgy, hogy kárpótolnia kéne Lüszit és a családját pénzügyileg és más intézkedésekkel, mivel világos, hogy becsapták és átejtették, és mivel már több mint öt év telt el a kezdetektől, mivel te és én, mindketten tudjuk, mi történt Lüszivel, életében azóta, ami nem így volt előtte (Mindenki Friderikusztól Fenyő Miklósig, oh a lista hosszú).

Az igaz, hogy Lüszi kűzdött, de az is igaz, hogy a magyar médiakultúra arcátlansága nagy részben játszott közre, hogy biztosítsa halálát. Szándékozik-e valaki megkérdezni az RTL klubbot, aki most Tóth Gabit és más TV2 bábokat és bábmestereket támogat, vagyon azt gondolják, hogy az ő kapcsolataik befolyásolják a szavazást.

Az egyik, ami a cikkeddel kapcsolatban világosan hibás, hogy a ,,TV2 tehetségkutató” kifejezést használod, de ez hibás, mintahogy nem és talán sosem volt tehetségkutató, csak egy átverés, közönséges és egyszerű, amit a kutatásomból a le tudok vezetni, amit többetek már tud.

A Blikk valahogy kicserélte a szívét, vagy megelégedtek annyival, hogy segítettek kirúgni Lüszit, a madarat, aki már nem tud repülni, az égről? Vállalja valaki a felelősséget, vagy Lüszi félelme, hogy sikerül, hogy csak őt hibáztassák, aki hozzáértő és édes volt, és a ,,Felnőttek” és kollegáik, aki kéjesen falják fel a tragédiát, és méginkább, ha esélyük van a rivaldafénybe kerülni?

A te társadalmad beteg, és egyedül szándékozom ezen változtatni. Kérlek, olvasd el a cikkemet, ha lesz időd. Pontosan lett lefordítva, sok ezer dollár költségen, és munkaórák százain.  Ennek a harcnak sosem lesz vége!

Üdvözlettel:
-Chris

No comments:

Post a Comment